Pensioen uit Zicht (PuZ) informatie voor werknemers

Hoe beleeft u uw werk? Doet u wat past bij uw levens- en werkervaring of is er iets dat u juist net even anders aan wilt pakken of los zou willen laten? Wat is wijsheid? Eerder stoppen dan 65, juist langer doorgaan, minder gaan werken of een switch maken: ook allemaal belangrijke keuzes. Het is van belang dat u zelf actie onderneemt.

Pensioen uit Zicht
Naast de financiële kant is het van belang tijd te nemen voor het maken van de juiste keuzes, ook op sociaal en emotioneel gebied. In de hectiek van alledag kom je vaak onvoldoende tot rust om je te bezinnen op je werk en op de rest van je leven. Juist door op verschillende manieren de betekenis van deze specifieke levensfase te onderzoeken, kunt u tot verrassende inzichten over uzelf komen.
Odyssee kan u met de bijeenkomst Pensioen uit Zicht ondersteunen in dit keuzeproces. De bijeenkomst laat u stilstaan bij de huidige levensfase, terugblikken op wat u aan kennis en ervaring hebt opgebouwd en helpt u vooral een helder toekomstperspectief te maken.

Voor wie is deze dag bedoeld?
Voor medewerkers vanaf 55 jaar, die zich herkennen in het bovenstaande en aandacht willen besteden aan het keuzeproces van (stoppen met) werken.

Wat levert het u als medewerker op?
  • Bewustzijn van uw wensen, kansen en mogelijkheden in het werkzame leven en daarbuiten.
  • Een beter beeld op uw nabije (werk)toekomst.
  • Ondersteuning bij het keuzeproces.
Opzet en programma?
Pensioen uit Zicht is een 1 daagse bijeenkomst waarin u de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden onderzoekt en de balans opmaakt. Niet alleen door te praten, te denken en te voelen; ook door actief aan de slag te gaan.
Als actieve en betrokken medewerker gaat u aan de slag met uw (levens-)loopbaan. De bijeenkomst vormt een uitstekende basis om hierna met uw werkgever en mensen uit uw omgeving (werk en privé)  verdere stappen te maken.
Als dat wat u in huis heeft zo goed mogelijk tot zijn recht komt, is dat winst voor zowel u als uw werkgever.Wilt u meer informatie?
Vul uw gegevens in
en wij nemen geheel vrijblijvend
contact met u op
Naam *
Telefoon nr. *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Ik ga ermee akkoord dat Odyssee B.V. deze gegevens verwerkt en opslaat, uitsluitend om mijn verzoek te beantwoorden. *