Anneroos Gerritsen

Anneroos is specialist in procesbegeleiding. Dit komt tot uiting in een brede scoop van begeleiding van individuen tot grotere organisatietrajecten waar de mens centraal staat. Deze focus is gegroeid gedurende haar ruim 30-jarige ervaring in het veld van training en advies.  Anneroos is gericht op de inspiratiebronnen die mensen voldoening en vreugde geven in hun werk en leven. Daarmee worden zij vitaler en productiever; dat is ook de leidraad in haar visie op trajecten in organisaties: hoe zit het hier met de vitaliteit, werkvreugde en motivatie van de mensen.

Anneroos Gerritsen

Mijn kracht ligt in aandacht hebben voor alle deelnemers, mijn kwaliteit om via een juiste balans tussen ernst en plezier te zoeken naar wegen en oplossingen.

Persoonlijke kwaliteitenAnneroos heeft MD trajecten opgezet en uitgevoerd bij een aantal grote organisaties. Ook is zij één van de drijvende krachten achter succesvolle trainingen uit het open aanbod van Odyssee, waaronder Pensioen in Zicht en Pensioen uit Zicht.
‘Liefdevolle confrontatie’, zo typeren klanten de aanpak van Anneroos. Ze biedt een veilige leeromgeving waarin plezier, liefde, humor en authenticiteit drijvende waarden zijn. Zij houdt ervan haar werk vanuit verschillende invalshoeken gestalte te geven, onder andere TA, psychosynthese, RET, theater, meditatie en muziek.

Track Record Anneroos Gerritsen


Werkte bij
Volkshogeschool Olaertsduyn, ROC Zadkine
Deskundig in
Persoonlijke Ontwikkeling in het kader van functie en leven
Specialisme
Begeleider levensreis: mensen in diverse levensfasen hun kracht zetten
Typisch Anneroos
“Intuïtief, helderdenkend, kern van zaken zoeken, lichtvoetig liefdevol confronterend”