Over Odyssee


Odyssee is een professionele aanbieder van trainingen en adviezen op het gebied van medezeggenschap, organisatieontwikkeling, vitaliteit & arbeidsmotivatie, pensioen in zicht en duurzame inzetbaarheid van oudere werknemers. Wij brengen samen met de klant het (verander) vraagstuk in kaart en betrekken daar alle stakeholders bij. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen en tussen mens en organisatie met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen, waarbij we ons richten op langdurige en blijvende gedragsveranderingen. 

Jaarlijks bedienen wij meer dan 30.000 medewerkers van bedrijven, organisaties en instellingen uit uiteenlopende sectoren. Ons aanbod bestaat uit maatwerktrainingen, open trainingen, conferenties, seminars, coaching en procesbegeleiding. Daarnaast behoren advies en verandermanagement tot onze dienstverlening.

Odyssee is een landelijk opererende onderneming,
erkend door Cedeo, lid van NRTO en BVMZ, geregistreerd bij CRKBO.
Al onze medezeggenschap-trainers zijn gecertificeerd door RMZO

Odyssee staat voor u klaar!

Sinds 1 januari 2017 is Odyssee BV een zelfstandige bv binnen de (nieuwe) stichting SBI en dus ook gevestigd op het Landgoed Zonheuvel.
Landgoed Zonheuvel ontpopt zich steeds meer als een Campus met een veelheid van bedrijven,die samenwerken op het terrein van mens, organisatie en samenleving. SBI staat niet voor niets voor Samenwerking Bezinning en Inspiratie. Odyssee is hierop een welkome aanvulling.

Odyssee BV is een zelfstandige professionele organisatie die oorspronkelijk voortkomt uit de volkshogeschool.
Odyssee richt zich op de markt van mens en organisatie. Heeft z’n sporen verdiend in de Medezeggenschap en staat bekend om de hoge kwaliteit van maatwerkadvies, coachen en trainen van de medezeggenschap. De relatie met de klant en de organisatie staat centraal.
Odyssee is marktleider op het gebied van Pensioen In Zicht, samen met deelnemers zoeken we naar zingeving in een fase waar werken overgaat naar een volgende zinvolle fase in het leven.
Onder het motto: een leven lang leren is ook leren afscheid te nemen van de organisatie waar je jarenlang gewerkt hebt en opnieuw vooruit kijken.
Odyssee is ook actief op het terrein van duurzame inzetbaarheid, vitaal leven en werken (Vitam). Menige organisatie heeft kennis gemaakt met ons programma en ziet de positieve werking van onze aanpak Vitam.

Bij Odyssee werken zo’n 25 enthousiaste en ervaren professionals, die u en uw organisatie verder helpen in een complexe omgeving!En verder:

Opening Dialoogplein Nederland
Open zelf Dialoogplein Nederland, de plek waar inspireren, betrekken en co-creëren eigentijds vorm krijgt. Kom 5 november (16.00 uur) en ga samen met de initiatiefnemers in dialoog over het ‘daarom’ van een dialoogplein.
lees meer ...

Down to Earth filmvertoning Openluchttheater Landgoed Zonheuvel

Ervaar de film omringt door het groen en de natuurgeluiden van de Utrechtse Heuvelrug en schuif als je wilt vooraf aan bij een speciaal door Landgoed Zonheuvel samengestelde dialoogmaaltijd. Tijdens de maaltijd zal een dialoog plaatsvinden onder leiding van een aantal dialoogbegeleiders. Voor wie dat wil is het mogelijk om, tegen aantrekkelijke prijs, te blijven overnachten.
lees meer ...

Het evenement Vitaal Gelderland werkt!
op donderdag 20 september 2018.
lees meer...

Landmerk, een summerschool voor jonge studenten
Op 22 – 27 juli organiseert Landmerk een summerschool voor jonge studenten. 
lees meer... 
 IBAN  :
 NL24RABO0131314149
 KvK  :
 14061073
 BTW  :
 NL807537172B01