Spijker uw kennis bij en bereid u voor op het nieuwe jaar!


Naast Sinterklaas, de kerstdagen en de jaarwisseling is het eind van het jaar voor ondernemingsraden dé periode om specifieke aandacht te hebben voor enkele actuele thema’s. De onderstaande thema’s vragen misschien niet direct de aandacht van de gehele ondernemingsraad en lenen zich daarom goed voor workshops die door 1 of 2 leden bezocht kunnen worden. In een korte dag (met reistijden buiten de files) krijgt u belangrijke inzichten aangereikt die u op korte termijn kunt inzetten in uw eigen actuele praktijk. Daarnaast bieden de workshops de mogelijkheid om ervaringen met deelnemers van andere organisaties te delen.

Odyssee biedt 3 workshops aan:

1) Bespreking algemene gang van zaken (halfjaarlijks overleg)

2) Lezen en begrijpen van de jaarrekening

3) Effectief en efficiënt adviseren als OR


Locatie
De workshops worden op 11, 12, 19 en 20 december op Landgoed Zonheuvel te Doorn uitgevoerd. We hebben rekening gehouden met de reistijd buiten de files. De workshop starten om 9.30 uur en duren tot 15.00 uur.

Investering
De workshops zijn bedoeld voor de individuele OR-leden. Per deelnemer vragen wij een investering van € 395,00. Komt u met samen met 1 collega OR-lid dan ontvangt u een aantrekkelijke korting. U betaalt dan geen € 395,00 per deelnemer maar € 349,00. Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten. Reserveer daarom alvast deze data en mis deze kennissessies niet. Want vol is vol.

Contact

Wilt u meer weten bel of mail ons via 0343-473440 of info@odyssee-groep.nl